Missen Pite

God morgon alla glada och ni alla andra. Känner mig fakisgt inte så seg så som jag brukar.
Vet ni vad jag kanske ska köpa kisse misse! Japp super söt e den. Vart så sugen när jag såg Johans lilla misse. Fast jag vill ju ha upp min misse upp hit, men mamma vill ha honom.
Om jag får kissen så ska den heta Pite, haha. Katterna här e super billiga, 150 för en liten lurvboll som man bara vill krama och pussa på.



Kolla vilken sötnos, hoppas att den finns kvar. Ne nu ska jag platta håret

Lite funderingar

Vet inte vad jag ska göra, vet inte vad jag ska to. Är förvirrad och behöver svar på mina frågor som jag inte vågar ställa. Vet att du inte kan läsa mina tankar men ändå så hoppas jag på att du vet vad jag tänker.
Förstår seriöst inte, det började så bra.

Är för feg för att ringa mina bästa vänner i Sthlm för att gråta och fråga om råd. Jag vet att jag alltid kan ringa till de. Men just nu känns det inte rätt. Vill lösa detta själv.

Jag kommer hem om 10 dagar, vet inte vad jag ska känna. Tyvärr.. För att jag vet att när ja kommer till hem så kommer jag att behöva lösa allt. Men stannar jag här så kommer jag bara att grubbla och inte må bra..

Har börjat tänka i andra banor, Känns sjukt, man hade hoppas på något och man ser att de andra kan fixa det men att man själv glider av. Man börjar undra vad som gick fel, eller vad som inte gick...


Aja, nu ska jag gå ner till tvättstugan...


unchained melody

Vet inte vad jag ska säga, just nu ligger jag och gråter. Saknar min pojkvän så sjukt mycket. Trodde inte att jag skulle vara så svag, det har gått exakt en vecka sen vi sågs och jag saknar honom sjukt mycket. Andreas jag vet att du inte läser detta, men saknar dig sjukt mycket.

Det som är så skönt att det är tre personer från sthlm i min klass som har ett förhållande, och jag vet att alla vi kommer klara det. Det är så jäkla svårt och otroligt jobbigt,man vill bara ringa och fråga om man ska ses. Men det går la inte.

Kan dock inte säga att jag vill hem, tyvärr. För jag har träffat vänner för livet. Alla är underbara och vi kan prata om allt och det har bara gått tre dagar. Jag var sjukt skeptiskt i början och trodde verkligen inte att det skulle bli så bra under tre dagar.
Men när man väl sitter där och man börjar prata kärlek eller en viss låt spelas så hugger det till och man önskar att ens kärlek var här..

Måste säga att det är sjukt lätt att prata med er, alla vi har kommit så sjukt nära på enormt kort tid.

Nu känner jag att jag inte kan skriva nå mer.. uscha
men imorrn är det bad dag! och beach party!

kram


Imorrn gäller det!


Imorrn är det då dax för skolan, självkart är jag super nervös men samtisigt är jag otrolig glad att jag ska få gå här. Detta är min dröm. Idag så har vi fixat allt det sista, fixat hyllorna, satt upp tven  och massa små saker så att allt ska bli så mysigt som möjligt.

Fick även reda på idag att min ena granne är musik lärare, hm vet inte vad jag ska tycka om det...
Jag  och mamma tog en promenad till skolan för att jag ska hitta imorgon. Shit va skolan är stor. Filmade lite och självklart lägger jag upp allt=). Imorrn ska jag filma min lägenhet så ska ni få jämnföra;)

Ett stort tack till min mamma och pappa som har köpt allt och fixat allt!







Min lägenhet


Destination:Piteå men vägrar säga Stan till deras Centrum!

Heej förlåt för en dålig uppdatering. Nu är jag ifl framme här i Piteå. Vi åkte kl 5 imorrse och va här runt halv tre. Jag sov hela vägen fram till Umeå. Eller mamma och pappa väckte mig när vi var i Sundsvall och skulle käka frukost. Sen somna jag om igen. Tydligen så regnade det hela vägen.

Hur känns det då? Joo det känns sjukt bra, mycket liten stad men rätt så mysig. Var och tittade på skolan en snabbis, den e inglasad på vissa sidor. Coolt  va?
Har inte gjort så mycket idag, har packat upp och börjat små möblera och städat och donat..
Filmade lite så ni ska få se..

Imorrn ska vi ut till centrum (vägrar säga stan! Stan för mig är STHLM CITY) vi ska köa hyllor, skåp och massa annat skit.


grattis bror



GRATTIS 30 ÅR IDAG!

2 dagar !

TVÅ DAGAR KVAR! HJÄLP?! Känns heelt sjukt. Både roligt och tråkigt. Känns som man kommer bli en rikigt bonde. Men allt kommer bli så bäst, jag vet det. DET MÅSTE BLI BÄST!.
Åker söndag morogn, tor vi åker vid 4. Men kommer dock inte kunna sova nåt  kommer ligga heelt vaken och tänka och gråta.

jag har Packat det mesta nu, så mitt rum ser helt tomt ut. Vet ni hur skönt det var att rensa allt? Så skönt att bli av med saker som man sparat på i onödan. sen hitta jag min "Ingen IDOL utan Ola" tröja. haha Ja jag var lite fjorts då=)

Idag ska jag i alla fall till min bror som fyller 30! Grattis till världens bästa bror. Vet inte om du läser detta men tack för allt. Du har verkligen ställt upp till max.
Sen så ska jag spendera natten hos Andreas, och på lördag e det tandläkare och sne ska jag till optikern.
och sist men ABSOLUT inte minst så ska jag träffa Sofie och kasnke till och med Andreas....

Nu ska jag ta en dusch och klä på mig sen åka till fourm och köpa en plattång!

Kram

3 dagar och 2 nätter....

3 dagar kvar PANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIK! Känns heelt sjukt. Jag har inte ens börjat packa, eller det ända jag har packat är några böcker och lite saker som ja vill ha med mig. Och saker jag har köpt här står i mammas å pappas rum. Allt är huller om buller. Men måste säga att jag är nästan redo! Känns sjukt bra ifl. Folk stöttar mig och det har nog gjort så att jag inte ångrat mig.

Shit 3 dagar kvar och 2 nätter.Sista natten lär jag spendera med Andreas. Nee nu ligger sofie här bredvid mig och ger mig blickar, jag ska väl la sova jag med.. Bloggar mer imorrn.. kanske lägger upp nån bild eller två;) Ha det bästa:D KRAM!

Wish I can keep you much longer

Heej, faan nu kommer alla känslor upp igen. FAN det e inte många dagar kvar nu. Jag vill spendera de sista dagarna med ett antal personer, ni vet vilka ni är. Jag önskar jag kunde stoppa tiden och bara få vara med er och tröttna på er. Fast nu när jag tänker efter så går det inte att tröttna på er. Vet ni varför? För att ni får mig att le och jag litar på er och jag känner mig trygg när jag är med er.

Jag kommer sakna er. Men jag kommer hem, ta det som att jag är på semester rätt ofta? Det kanske hjälper. Och jag vill att ni våldgästar mig! Att alla ni kommer och knackar på min dörr och hoppar på mig.
För att det kommer jag göra när jag kommer hem, på helgerna! På helgerna ska vi skapa nya färska minnen.

Jag har 5 dagar kvar i sthlm, fem hela dagar. För att vara liite rolig nu så kan ni sjunga "keep you much longer" med Akon.

"Wish I can keep you much longer
I know you gotta go, cause you got thangs to do
Wish I can keep you much longer

Men ni skiter i och sjunga

" Now you to busy from me, girl like I was to you"

Wish I could just stop by, and maybe say hi
Wish I could just stop by, and lay by your side
Wish I could just stop by, and maybe say hi
Wish I could just stop by, and lay by your side"



Peftekt kväll, lr nästan..



Sitter här med en skål chips, ett glas fanta exotik, och mild vanilj te. Ska sätta på 17.Again. Allt är perfekt, min säng mitt älskade täcke och en bra film(hoppas jag). Men önskar att Andreas var här nu, men men... Jag får la krama på Crush och tänka på honom. Ni undrar säkert vem Crush e. Jag ska lägga upp en bild på honom nu.


Denna sköldpadda fick jag av Andreas, han köpte den när han va i Grekland. Sjukt söt. Önskar att det var Andreas jag kramade istället...

En vecka

en vecka kvar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! super nervöst nu. Har inte ens börjat packa, när ska man börja packa? Tänker inte skriva så mycket. Jag är sjukt sugen på att  gå ut och cykla lite. Länge sen.
Sen ska jag se film, vet dock inte vilken jag ska se.
I nästa inlägg får ni se en grymt söt sak=)

kram

Underbar kväll

Heej förlåt för en dålig uppdatering, men jag kom nyss hem. Festen hos mig var super mysig. Tack till er alla! Kunde inte hålla tårarna i styr. Måste säga några ord. Madde du har kommit mig sjukt nära på den senaste tiden. Mycket glad över det det.
Vad hände hos mig? Jo vi käka mat och prata lite och så. Sen drog vi till Metro. Måste säga att det var för mycket folk gick varken komma in eller ut eller ta ett bord. Vid halv två drog jag och andreas hem till honom, Mycket mysigt.

Idag vaknade jag vid 10 menads sömntutan själv sov till 12. Vi tittade på Pippi på de sju haven. Och vid kl 3 så drog vi ut för att ta en promenad. Vi va hemma vid 5. haha vi gick sjukt långt men måste säga att det var super mysigt.
Efter att att ha gått i över två timmar så tog vi en pizza och satte på Pippi på rymmen.

Kom hem vid 12, ska sova snart. Btw fick en as cool cykel idag tackar tackar nu ska det cyklas!





Kram

Förlåt

Heej, förlåt för hem hemsk uppdatering. Men jag har en anledning. Jag och andreas drog nämligen till Oxelesund för att träffa hans vänn som har landställe där. Sen slutade med att vi sov över. Måste säga att det var sjukt underbart. Underbart med spåntana saker. Dock hade jag ingen plattång, ni som förstår mig vet hur det känns..
Vi sola vi bada och basta på kvällen, sjukt underbart och få komma bort en stund.
Kom hem igår och då åkte jag hem till min kusin Patrik för att hämta lite glas och så. Ja nu börjar det närma sig, det är bara 9 dagar kvar!! Helt sjukt, på söndag är det bara en vecka kvar tills jag drar upp. Jag har börja känna hur miljontals fjärilar flyger runt i min mage. Jag är verkligen super nervös.

Vad händer idag då? Jo idag ska jag ha en Hej-Då-middag-fest-med-utgång. Ska försöka och inte fälla några tårar.Dock tog jag inga bilder, sorry.

Men nu ska jag iväg och handla allt inför ikväll!

Kram

Master Blaster..

Heej nu är det 12 dagar kvar! Var inne på skolans hemsida och chattade med en elev och en tjej som ska börja till hösten. Rätt coolt att man kan chatta med elever nu så man vet lite mer vad man bör förvänta sig.
Fick även veta att min skola inte heter Luleås Tekniska Universitet (LTU), utan den heter Piteås Musik högskola. Fast LTU äger den lr vad man ska säga så egentligen går jag på LTU. Det är nämligen så att LTU finns i tre städer, Piteå Luleå och Skelefteå=)


Hämtade även ett paket från Bokus idag. Tänker inte säga vad det var muhaha.  Sen var jag ävenn ute med min kisse idag. Satte på honom koppel och tog en liten vända. Han jagade fjärilar och flugor så söt. Kan filma nästa gång=)

Ni får ha det så bra=)  Nu ska jag lyssna vidare på Stevie Wonder - Master Blaster


Jag och marre i juli=)

Kram kram

Nostalgi på högnivå!


Nostalgi

Idag skulle jag kvitera ut en sak. muhaha vill ni veta vad det är? Kanske skriver det senare i detta inlägg.
Tiden bara rinner iväg och snart är det 12 dagar kvar. Och vad har jag gjort idag? Ja jag har faskigt inte gjort ett piss.. Vart hemma och tittat på tv och lyssnat på gammla  godingar. Sjukt mysigt och lyssna på den musiken man växte upp med. Ni som är födda under 90-talet vet vad jag menar. Westlife,*NSync, Spice grils och massa andra. Sitter här och tänker tillbaka på hur lätt allt var.

Inte för att livet är svårt nu, det är bara mer komplicerat. Men det är väl inte så konsigt, jag menar man förstår mer nu. Det är nu man kastas in i en vuxenvärld där det inte går att lalla runt. Man lär sig av sina misstak men man gör även om misstaken. Haha

Tack vare 118110 så fick jag reda på att det var runt 23.000 personer på Grönan igår. Bara Bob marley hade mer, btw min pappa var och såg honom där. Rätt coolt..




undra vad det kan vara;)


kram kram

God morgon världen!

13 dagar kvar !! Idag ska jag hämta ut lite saker, spännande va. Jag tänker hålla det lite hemlgit nu. Kanske visar er senare;) Jag tänkte bjuda på två videoklipp. Ena är på mig och Mandiie där vi sjunger Blue låten och den andra är på mig och Petra där vi åker kvasten på grönan under lady gagas låt Just dance. Det var sjukt mycket folk!..




underbar helg!

Vet ni om exakt 14 dagar vid denna tid kommer jag inte vara i Stockholm, utan jag kommer vara i Piteå. Kännslorna är blandade men jag antar att det ska vara så. Försöker verkligen att proppa in massa med minnen för att luta mig till baka och minnas vad jag har i sthlm, och se till att itne göra de besvikna, jag kommer klara detta. Och jag kommer sakna er alla otroligt mycket men jag kommer ner jag lovar!

Iågr var det bröllop för hela slanten. Otroligt vackert. De stod ute på deras tomt obakom ett hjärta som var gjort av rosor. Sen hade de gjort ett litet häfte där det stod hur de träffades, sen lite regler fär vad som gällde å så mycket fint gjort och planerat.
Lekte även med världens sötaste, min brorsson är så jäkla söt. Han och jag sparka lite boll och lekte i sandlådan. Den lillgrabben får mig alltd på bra humör.

Efter middan vart de fest, mycket trevligt. Grattis till Patrik och Fia och tack för igår och lycka till i framtiden.

Idag var det grönan för hela slanten, köpte åkband haha. Bilder och sånt kommer  imorrn.. haha mycket skoj hade vi. Hela grönan var full, Lady Gaga och vi slog rekord tydligen sjukt kul att de aldrig vart så mycke folk innan=)

Nu ska jag lyssna på kärlekslåtar och drömma mig bort...
Bonnie Tyler - Total eclipse of the heart...

kram

två veckor kvar and you are still in my mind

Hinner inte skriva så mycket ska nämligen dra till Grönan med Mandiie och Petra Lady Gaga spelar ikväll! Får se om vi åker nåt.. idag är det ifl två veckor kvar tills jag flyttar..

Igår var det brölopp, lovar attt säga mer om allt sen. Det var ifl otroligt mysigt och mycket vackert brölopp. sen vart det fest och kareoke för hela slanten. Hade bara en viss person i tankarna hela tiden. Inte bra inte bra...

Nee ni får ha det så bäst för det tänker jag ha!

Kram kram

Den fick ja höra live!



Mycket bra låt!

RSS 2.0