Snart får min mamma och pappa ta hand om mig!

Kl e 01.41 och jag är vaken. Jag är super sjuk och har massa läxor att göra. Inte okey. Idag, eller imorgon (torsdag) så kommer jag att fara till sthlm. Ska bli super mysigt. Min mamma ska få ta hand om mig. Ringde faktisgt henne och sa att hon får ett sjukt litet barn hem på torsdag. Hon lovade mig att hon skulle fixa allt jag ville, skulle köpa massa sker på apoteket.
Mycket bra. Skulle jag bo kvar hemma i sthlm och jag vart sjuk skulle jag bli frisk på en gång. Pappa skulle fixa färsk apelsinjuice minst 2 gånger/dag, mamma skulle proppa i mig med tabletter och massa äckliga drycker.
Här i Piteå får ja ta mig fan klara mig själv. Och se hur det går! jag har vart sjuk förlägne.
det ska bli så skönt och få komma hem, eller hem och hem. Detta ät mitt hem. Men ifl, ska bli skönt å komma "hem" då jag kan ligga i min egna säng och bara sova ut och vila och bli frisk. Känner dock att det blir liite plugg emellanåt...


Idag så hade jag teknisk grundkurs i radio. Jag och och ljud formler går inte ihop. Men jag tror jag hänger med. Senare på kvällen så hade jag tvättstuga (duktiga jag) sedan så sände jag lite radio. Super kul. Jag satt i sportpanelen med Johannes. Han e super snäll btw. Han erbjöd sig att vara teknisk ansvarig när jag ska sända Java (morgonprogram) på tisdag.

Nu ska jag försöka sova, god natt



Nollep är över och det nu det börjar..

Heej, förlåt för en otroligt dålig uppdatering.
Hur har jag det i Piteå då? Jag har det super bäst. Jag känner att jag inte vill åka hem. Detta är mitt hem, att jag kommer komma hem varje helg (som jag sa) finns inte. Jag trivs så bra här och känner mig hemma. Skolan är bäst och alla elever är underbara.

Saknar dock mamma, pappa och min pojkvän. Men det sorliga är att jag har knappt någon tid att tänka på de. FÖRLÅT!
Det har hänt så otoligt mycket saker här som jag aldrig trodde skulle ske. Alla fester, alla uppdrag. Sitter och ler åt allt nu. Jag tänker inte säga så mycket. För vissa saker ska ba få stanna här i Piteå, inte för att det är något dumt. Utan för att vissa minnen och stunder ska bevaras här.

Igår hade vi våran första rikiga lektion. Måste säga att den var väligt intresant. Dock fick vi läxa tills på söndag. Imogon (onsdag) ska vi ha tekinsk grundkurs i radio och sen på kvällen ska jag sända lite radio. Jag ska nämligen få sitta i sportpanelen. Vore sjukt kul om ni lyssna. http://pitefm.se/
Sen klikckar ni bara på lyssna live, ska sända från 21.45...



Puss på er

RSS 2.0