Bio snart

16 dagar kvar tills jag flyttar!! HJÄLP! Inatt var det väst, fick ångest och grät.
Men min älskade mamma sa att att kommer gå bra. Nog med det imorrn är min kusins brödlopp wiiee e så glad för deras skull..

Idag var jag å mamma i stan ja köpte två saker som ja tänkte ha på mig idag ( ska på bio) och sen på min brors 30 års dag! själv tycker jag det e rätt fint men ni får gärna säger annat=) tog några bilder. Gjorde en fjortis pose på ena haha :P

Ni får la själva gissa viken som e fjortis ;)

Ska snart på bio med madde och marre. Vi ska se my blody valentine.. muahah 3d glasögonen ska på! snart ska ja hämta upp Mandiie och sne åker vi in:D


Kram!

Låten som får mig på underbart humör!


En hel dag i den vackra huvudstaden

Idag så drog jag mamma och faster till stan för att hitta nåt nåt fint till min kusins brölopp. Massa kläder testades och vi käka middag och avslutade en med en jätte god fika.
Tror vi var vid stan vid halv 1, vi kom hem vid halv 8.  Det har vart mycket trevligt dock hade jag sjukt ont i min ena käke, min visdomstand växer. Hatar den, seriöst det gör svin ont. Den växer as lite sen stannar den. Sen växer den igen efter några månader vägra att den växer ut..

Köpte ifl ett par tommy hilfiger skor. Mycket fina och jätte sköna. Imorrn är det fredag och då ska jag och mamma och faster åka in till Farsta och jag ska köpa en grymt fin kjol neeej inte sån där kort en man kan ha över midjan så har man linne under....

Sen hoppas jag på utgång till Munchenbrygeriet det e ju 90ins stora kväll...

Ja jag vet att ja shoppar lite för mycket, men jag får la unna mig det jag menar det finns inte så många affärer i Piteå!



För övrigt så lyssnar jag på en grymt bra låt!


Jag överlevde!

Shit vad kul det var. Klarade mig rätt bra från blåmärken hade ju några grabbar som täckte mig. Ne men tyckte faktisgt att jag va rätt dukig, jag sprang och skjöt. Det roligaste var nog när det var alla mot alla och man var odödlig. Haha jag stod vid min bror Robin och ba haha yees nu kan ja skjuta på honom ( vi va på samma lag innan) så skjuter ja massa me skott haha.. sen får ja 4 på rumpan ett i huvudet å en på armen å några på låret. haha

En till rolig grej som hände var att jag,robin, och mackan stod och gömde oss och mitt under allt skriker jag att det är en spindel. Haha jaa ni kan ju tänka er vem som fick panik och vem som skrek SKJUT DEN!!

Tack för en mycket trevlig dag!

Inatt  ska man vara fyllechaffis åt kusin-Stefan


Kram

KLARA FÄRDIGA PAINTBALL


KLARA FÄRDIGA PAINTBALL

Nytt video inlägg! Önska mig lycka till

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/-eecEDzHMeA&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/-eecEDzHMeA&hl=sv&fs=1&color1=0xcc2550&color2=0xe87a9f" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

GRATTIS!

Grattis till min kusin Henrik som fyller  25 idag! Hipp Hipp HURA HURA HURA HURAAAAAAAAA!




kram

Shopping runda innan smärtan!

Tjena  tjena mittenbena, kom nyss hem från Centrum. När jag parkerade bilen så tyckte jag att jag kände igen bilen bredvid, kollade in i bilen och jajemensan det var min brors tjejsbil. Så ringde henne och gcik och sa hej till henne och mitt borsbarn.

Köpte en ny väska från Charmant älskar deras väskor, köpte även ett par örhängen och ett hjärtsmcke från pearls for girls som man kan fästa på ett halsband (tänkte ha det på mitt kusins brölopp). Måste säga att jag älskar henne som äger affären! Otroligt underbar snäll och underbar.


Efter det så mötte jag min mamma och faster, sen kom min kusin med sin blivande fru och två barn. Vi fikade och jag och Ramsums byggde upp en legofigur.
Så pratade jag och min kusin Patrik om Pantballen och han sa att det kommer göra svin ont och att jag kommer få vara med på min brors lag för att hane  vild och galen och skjuter på allt och alla.. TACK!=) haha se upp för mig säger jag bara!!





Grymt nervös

Sitter i vardagsummet och är super nervös inför pantballen imorrn. Vi ska ses lite innan 5 för att ta på oss overallen och gå igenom lite. Sen bär det av FY FAAAN säger jag bara. Kommer få massa blåmärken! Men jag har en ide! Jag gömmer mig under vid en buske och e heelt tyst och skjuter på andra men ingen skjuter på mig? Smart va?

Och jag har ett mål oxå, jag ska nämligen göra en sån dära cool kullebytta med mitt vapen i handen. Ni vet när man jagar skurkar så ställer de sig vid ett hörn och sen så gör de en kullerbytta fram:P haha så ska jag göra sen blåsa på mitt vapen!:d



God natt
Kram

Det är alltid bra att utväcklas!

KRAM!

Mitt första videoinlägg

Heeej här har ni mitt vidioinlägg, nu väntar jag bara tills min kusin stefan ringer mig för att säga att jag ska skjutsa hem honom=)

http://www.youtube.com/watch?v=IcqUYLZNJuU

 
e det nån som kan förklara hur man fixar så att vidieon kommer på min blogg?

Kram

lite shopping sen myspys hos Mr.A

Heej, kom nyss hem från Andreas, han ska nämligen till Grakland idag imorrn bitti och stannar där i en vecka. Oretivist, jag vill oxå ha sol och vill bada!. Men men får la nöja mig med det kalla underbara Sverige. 
Vad gjorde vi då, jo vi kollade på film och prata lite=) Mycket, mycket trevligt=)
Alltid kul och vara med honom=) Hoppas han får det bäst i Grekland.

ja jag vet jag lovade ett Video inäg men orkar inte göra det nu, ska göra det imorrn. JAG LOVAR! Vad händer mer imorrn då?
Mycket bra fråga och kan tyvärr inte svara på den.
Blir väl säkert så att jag åker in till stan eller så och kollar på kläder och saker till lägenheten.
Inte mycket kvar!!!

om 19 dagar och 3½ timme kvar! tiden går fort när man har roligt.

BTW fick en grymt cool klocka idag, det e en kuddkocka, en klocka som sitter på en kudde ni ska få se!



Kram

Strosa runt med hopp om att hitta nå

Snart ska jag dra iväg och titta på lite småsaker med mamma.  Har lite saker kvar att köpa men tror att jag köper de där uppe. Det jag har kvar ( vad jag vet) är:
cykel
brödrost
Strykjärn
dammugare

Sen är det lite småsaker som vaser och blommer och sånt, men det fixar sig. När jag kommer hem lovar jag att fixa videoblogg:D

Kram

man lär sig något nytt varje dag

God morgon god morgon, idag är det 20 dagar kvar till jag åker. Börjar kännas lite i magen.

Vet ni vad, idag fick jag sitta med mamma och se på när hon betalade alla räkingar, hon satt och förklarade och jag satt där som ett fån. Uscha så skönt när man slipper betala allt, nu ska man betala allt själv, HJÄLP? Tänk om man missar en räking, haha kul om man missar betala hyran så blir man hemlös, nee usch vilken hemsk tanke!.

Det som vekkade svårast var det dära långa nummret som man skriver sist, en sifferkod på typ 26 siffror. Men man lär sig nog med tiden.

Igår så kollade jag även upp vart Piteborna shopar, det visade sig att de har MQ och alla de "vanliga" affärerna som Gina, HM, Lindex och sånt. De hade tydligen även Carlings.
De har även Kicks för oss tjejer, perfekt!

Jag trodde på fullaste allvar att snön kommer redan vid september och att det e snökaos i oktober. Men till min stora förvåning så kommer den inte alls i september utan den kan komma i okober eller till och med vid jul. haha men en sak är säker, när snön kommer så kommer det MASSVIS!

någon där uppe som vill lära mig åka bräda?

Btw tror att ja ska testa ett vidioinlägg nästa gång..haha


Kram

Nordens rivera här kommer jag!

Vet ni? Om exkat tre veckor och 4½ timme drar jag mot Norrland. Nu känns det bara bra och jag vill åka upp och möta alla nya äventyr. Börjat tänka i andra banor. Jag är nämligen inte ensam om att lämna vänner och familj, utan det e massa massa mer som är i samma sists som jag. Så det känns ju ifl lite bättre.

Och efter ja har läst oom Piteå på nätet så verkar det faktisgt vara ett rätt nice ställe. Fast ja har mina fardommar, men det är ju en självklarhet, som om inte de har fördommar mot oss i huvudstaden!.
En sak som jag tycker är rätt rolig, det är att bussarna där går en gång i timmen! JIPPI! Inte för att man behöver åka buss där, alla cyklar och allt ligger sjukt nära. Men ifl. haha kul om man missar bussen. Sen kostar det 10 kr att åka buss i Pite. Införskaffa det i STHLM oxå...

Visste ni att Piteå har en kilomenterlång strand? Den kallas för sveriges nordens riviera! Lägtar dit !



Kram

God middag med sälskap av la familja

Nu är man hemma igen, var som sagt och fira min farmor som fyllde år. Det bjöds på middag och tårta.
Fick träffa lilla Timilia idag som även hon fyllde en månad idag. Jätte söt, så liten. Grattis till den mycket stolta kusinen Stefan,
Underbart med barn, tror de var 4 småbarn där tre pojkar och en flicka. 

Vi satt och snacka lite om Piteå och ja hoppas att mina kusiner håller sina ord och kommer upp så ja kan visa de Piteå!

Och på onsdag blir min yngsta kusin 25, så då blir det paintball för hela slanten. Första gången för mig faktisgt. Önska mig lycka till!

Ne nu ska jag städa mitt rum och se vad som händer sen!

Kram

tillbaka till 90talet

Idag är det 21 dagar kvar och igår så var jag ute för att försöka tröttna på sthlm krogar...

Igår när jag satt hos min faster så fick jag ett sms från  Emma som undra om jag ville med ut för att ta en drink eller två. Självklart passade man på ( måste ju passa på å festa i sthlm innan man drar). Jag, Madde och Bella drog till fridhemsplan nivå 22. Okey ja jag vet, kanske inte så bra. Men det är bra förkrökar ställe. Jag menar en cider 25 kr en tequila 50. Pefekt.
vid halv 1 så bar det vidare till Metro, det var tydligen 90ins på lördagar. Måste säga att det är mitt nya favorit ställe.
Grymt bra musik, grymt bra lokal och det vikigaste av allt. Mycket bra sällskap.

Ni kan ju tänka er själva hur vi reagerade när Spice Girls, Backstreat Boys spelades på högsta volym. Alla sjöng med och man hade super kul.
Dansgolve var hur grymt som helst, dock lite litet men annars var det super bra! Det var som en ingladas bur som man gick ner till och dansa. Rätt coolt.
Rekomenderar detta starkt.  Och jag hade hoppas på att jag skulle tröttna på sthlms krogar men gick inte så bra..


Vad händer idag då? Ska inte tänka på nåt som har med flytten att göra. Kommer dock inte att ske. Kommer nämligen att fira min farmor idag som fyller 70+ ( inte rikigt koll). Där kommer mina kusiner säkert prata lite men det  okey:D Ska även äntligen få träffa mitt nya kusinbarn första tjejen (efter mig) lilla Timilia.
Sen kanske man drar till Andreas men det återstår att se..

Hitta ingen bild på Metro. Ha det bäst

Kram

" Men jag VILL ha den rosa lampan!"

Sitter nu hemma hos min faster. Känndes som vi var på IKEA sjukt länge, men man går ju vilse och runt och runt.
Ni vet ju att IKEA har ju massa små rum som e typ exempel rum, så stor det hur stort rummet är. Vid varje rum så tittade jag hur stort rummet var för att sedan då en bild jur stor lägenhet jag kommer ha. Men som det ser ut nu så kommer jag at vela byta till en större. Men det återstår att se. Har ju inte sett den än.

Jag skulle få en lampa och den skulle vara rosa, men den jag ville ha fanns i alla fäger utom rosa sjävlklart, fast de hade tvåvisnings exemplar i rosa och mamma  skicka mig från botten plan till plan två för där kom hon på att de rosa lamporna fanns där. Jag fick gå igenom hela IKEA (känndes det som) för att sedan hitta lamprona på plan två. När jag hitta de så fick jag till min förvåning att även de va slut där uppe.

Gick ner skit sur till bottenvåningen och mamma pekar på den blåa lampan då jag utbrister som en liten skitunge
  " men mamma jag VILL ha den rosa lampan" . Sen frågar hon en kille som jobbar där om man får köpa skylt ex och de fick vi. MUHAHA så nu har ja två rosa lampor en stor en liten!

haha och en till rolig sak, vi skulle fika där men jag var små hungri och jag ville ha mat. Men en vanlig portion skulle jag dock itne orka. Jag ber han i matdisken ge mig en pasta med köttfärssås fast i barnmeny, han tittar på mig som jag vore dum och säger:
- barnmeny?
-jaa barnmeny?
Vadå är det nå fel och ta det, det är väl bättre det än att jag slänger maten?

Måste säga att min farmor kan läsa tankar, har varti sugen på pannkakor HELA dagen, när vi kommer hem till faster så säger farmor att det finns pannakor för de som vill.
Gissa vem som hugger in?


Bilder på min fina lampa kommer upp snart!

kram

På jakt efter en ny lampa

Idag fick man kontraktet på lägenheten, nu är den min i tre år. Rätt liten etta  24 kvm, om det nu kommer va en liten fjuttis så får ja väl se till och byta till en större. Men jag har ju balkong, det är det vikigaste.

Det är 22 dagar kvar tills jag lämnar fjollträsk och åker mot norrland. Ni ska bara veta hur många fördommar jag har.

Detta blir dock inte långt inlägg jag ska nämligen fara till IKEA för att köpa en ny ROSA lampa. BTW jag måste köpa en sån dära STHLM t-tröja som ja ska ha på väggen där uppe.

Ne nu frar jag, mamma och faster till IKEA

Ha det gött

Kram

Ett skäpp kommer lastat med, känslor

Neeej det får inte hända! INTE bra, jag börjar redan nu sitta och deppa trårarna rinner ner för min kind. Jag skulle vara stark right!? Det är inte ens en vecka kvar och jag känner redan lite panik och saknad.
Fan jag kommer sakna alla så sjukt mycket, hela familjen, alla kompisar. Här i sthlm kan man ba dra iväg ett sms och fråga om ska ses senare på dagen..Visst jag kommer hitta nya vänner där men det jag lämnar många vänner.

Jag börjar redan nu tänka på hur det blir att säga hej då till mamma och pappa. De följer med mig upp och stannar söndag-torsdag. Hur ska ja kunna säga hej då?

Det ända jag vet, och håller mig fast vid är att jag ska stanna där i tre år. Jag tänker inte ge upp.

Jag är en av 20 och det var 160 som sökte...  Jag kom in, jag var inte ens reserv. JAG SKA INTE GE UPP!

Kram

Pengarna rullar in, det går bra nu. Ne inte rikigt va..

Fick brev från  CSN idag, så nu har man tatt lån efter många om och men. Men men pengarna rullar in V.34 samma vecka som plugge börjar så lär köpa massa skit till lägenheten och sånt. 
Men måste säga att det känns jäkligt skönt att börja plugga vidare, orka med jobb?
Nu när man ska plugga vidare inser man även huu skönt och bekvämt man hade i gymnasiet. Man behövde varken köpa böcker eller köpa lunch.
Nu ska alla böcker köpas och betla in pengar för att få käka i skolan. Men det e klart värt det.
Igår så beställde jag den sista boken (även den dyraste) så snart får ja hem 4 böcker, spännande..

Just nu känner jag bara att jag vill åka, vill åka nu NU! Känns som man drar ut på allt och det kommer bara bli jobbigare och säga hej då till alla. Jag sitter och väntar till den dag jag kommer ge alla mina vänner en kram och önska de lycka till i Huvudstaden.

Men jag kommer klara det, det vet jag. Radio är något jag brinner för. Ville bli radiopratare sen jag va 13 eller 14. Första gången jag var med i radio gick jag ändast i 4an ( hur gammalm är man då), Jag vet inte om ni minns radio stationen Power Hit Radio statioen? Det var nån musik tävling, man skulle lyssna på tre låtar och säga grupp eller artist för att vinna pirser. Jag klara 2 av 3. Så musik är ett stort intresse.

Sen dess har det bara flytit på, vunnit massa tävlingar. Det kanske var ett täcken på att jag skulle söka en radio utbildning?

Måste bara tillägga at jag vart super sur när Power Hit Radio lades gick till NRJ. Micke S, och Alex och Sascha var grymt bra morgon ledare! men men Knappen och Hakim e bra de med.. :p


kram

Inte långt kvar eller?

Nu är det 23 dagar kvar, om tre dagar är det enbart 20 dagar kvar. Försöker komma på saker och ting jag ska fixa innan jag drar upp, massa papper ska skickas och massa samtal ska ringas. Bostadsbidrag ska fixas, tillfällig adressändring ska fixas.

Kännslorna är mycket blandade, just nu känner jag att jag bara vill åka iväg nu på direkten. Gillar inte tanken på att dra ut på allt så jag måste vänta tills och säga hej då till alla.

Haha vill ni veta nå kul, eller rättare sagt konstigt? Jag fick ju hem massa papper från skolan med all info, på ena pappret stod det vad man skulle ha med sig. Längst ner stod det " ta även med något rött att ha på sig". Hm nå rött? Inga problem jag har säkert nån röd tröja, men frågan är varför?

Första tanken var att  vi skulle delas in i lag, haha jag lovar att skriva om den röda outfitten!




Här kan ni även läsa va jag kommmer att göra under de senaste skoldagarna=) Låter rätt kul!

Kram







Saknaden börjar redan slå ut

Uscha, om 24 dagar, knappt 23 nätter (åker kl 04.00) så lämnar jag sthlm, men jag lämnar även min bästa vän. Det känns verkligen inte okey, vem ska jag hitta på allt bus med? Vem ska vara där vid min sida och bara ge mig en ända blick eller en ända nick och gör så att dagen e räddad?

Sofie Persson, jag kommer sakna denna tjej sjukt mycket. Vi spenderade en vecka i Polen nyligen och resan förde oss ännu närmare än vad vi redan var. Om man kan bli tajtare och mer öppen än oss säg till. Jag säger bara SMACH! Haha. Vet ni hur jag och hon vart vänner? Haha vi vart vänner på rätt roligt sätt (enligt mig ifl). Det var första dagen i skolan och jag kände ingen och vi hade en liten rundtur med läraren i skolan och våran grupp stannar vid repan, och jag kollar på Sofie och frågar,

-       Du e inte från Sthlm va?

Jag trodde jag skulle få ett drygt svar men hon bara titta och log och sa att hon kom från Arbrå. Sen den dagen så har det vart vi. Nu tre år senare ska jag flytta 10 timmar ifrån henne

Men inget kommer hindra mig från dig vännen, du kommer inte bli ersatt, aldrig!

VEM SKA JAG ÄTA BEN AND JERRYS MED!?!?!?

jag och sofie flummar lite

 

Hur ska ja klara mig utan denna söto?

en bild säger mer än 1000 ord

 


Vad man har och vad man behöver..

Ja eftersom man flyttar in i en möblerad lägenhet så slipper jag tänka på att köpa säng, stolar, bord, skrivbord och massa annat skit. Jag väljer hellre att lägga ner mer tid och mer pengar på lite finare småsaker som kan göra lägenheten mycket mer mysigare.

Jag och mamma var i Farsta C idag för att dels leta efter en brödrost och kläder till min kusins bröllop, Ingen brödrost vart det i alla fall inte, mamma köpte en fin tunka och jag, ja jag köpte min efterlängtade rosa lyle and scott piké.

Vad har man införskaffat till lägenheten då?

Jo jag har faktiskt köpt rätt mycket, eller köpt och köpt jag mamma och pappa har köpt. Det lilla jag har är:

4 tekoppar

4 tallrikar

2 skålar (En fredagsmys och en lördagsgodis)

2 glas med två jätte söta kaniner  på

2 glas som det står I <3 Mys

2 handdukar

4 lakan

Knivsätt

Och så köpte vi en ny tv igår plus att jag får massa fina glas och bestick av min kusin.

Självklart så köper jag inte allt, utan jag tar med mig mycket hemifrån men alltid kul med nya saker. Känns fräschare  

Vad mer behöver jag då?

Brödrost, dammsugare, cykel, en snygg lampa, väckarklocka, snygg vas. Är det något mer?

 

I <3 mys och Två kaniner 

Älskar glasen

Söta va?

Min efterlängtade chokrosa pike från lyle and scott pike! MUMS!

 

kram


Välkommen till min nya blogg!

Heej mitt namn är Natalia Lupicki och jag skapade denna blog för att jag vet att det finns massor som kommer att flytta pga massa olika anledingar och jag flyttar pga studer. Ska nämligen flytta till Pite. Lämnar huvudstaden den 16 augusi, 24 dagar kvar. Ni kommer att få läsa om alla mina känlsor och se bilder på det jag köpt och det jag vill köpa. Ni kanske kan komma med råd?

Jag kommer även att blogga där uppe för att själv hålla mig uppdaterad och självkart så måste mina vänner här i sthlm veta allt som händer där uppe.

Kram

RSS 2.0