Nästa Stockholm, eller kanske inte rikigt än..

Om exakt två dagar så sitter jag  på ett plan till Sthlm. Kommer att befinna mig i huvudstaden i en hel vecka. Kommer bli så oroligt skönt att få stanna just en vecka. Nu kommer jag även kunna gå på stan massa med gånger och åka till olika shopping gallerior och bara gå och njuta av storstads livet..

Och tänk er hur mycket bus jag kommer hinna göra i sthlm, hur mycket myspys jag kommer hinna med. SOM JAG LÄNGTAR!!




Måste även rekomendera en mycket bra låt!


flashback!

var på väg hem från skolan och det var super kallt, tittade upp mot himmlen och såg hur den var klar och fin. Såg sedan hur stjärnorna lös så fint. Såg karlavagnen och allt sånt.

Då kom minnerna från Polen. Jag och sofie satt vid vattnet varje kväll sittandes med våran alkoläsk och titta på alla stjärnor medans vi hörde vågorna slå mot stranden. Så underbart, en dag så såg vi även en månuppgång. Polen resan med sofie va blad det bästa som har hänt mig. Minnerna därifrån är obeskrivliga och vi kom varandra grymt nära bokstavligt talat.


Ge mig..

Vill ni se på något underbart sött? Någon som kan tänka sig å köpa denna prins till mig? Titta in den svart-vita lilla prinsen. Ohh va ja vill ha den.. Den skulle få heta Kompis

Tröttis

Haft en rikigt seg dag. Pratat me mamma på telefon sjukt länge idag. Behövde att prata. Hon kunde ifl lugna ner mig och få mig att tänka på ett annat sätt..
Haft en stressig dag, började som tekiker på Java idag. Tycke att det gick super bra. Lyckades sända ut och så. Sen så skulle jag göra min 10 minutersintervju. Jag kom hem kl 14 och somna på dirketen vaka tunt 22 och nu sitter jag här och inte gör ett piss...


HEMSKT!

Jag tycker detta e hemskt!

Lyckad helg

Ja va ska man säga.. Mycket seg dag. Igår var det skit skoj dag och kväll. Satt i skolan på öppet hus och lärde mig seector bordet. Är grymt stolt över mig själv som klarade allt. Tack till Maria och Ola som visade allt. Grymt glad.

För er som inte vad vad Seector e så är det ett mixerbord som man använder i bla i radiostudio. Man kopplar upp all teknik, alla mickar alla telefoner all musik. Kan ta bild på hur en av våra studios ser ut imorgon

Sen var det dags för körslaget hos Tina. Ola vann mycket bra! Jag har alltd gillat Ola, vare det sig det är Idol eller Körslaget. Jag gillar honom. Skönt att han vann.
Det var spelkväll på kåren och Stina skulle vara DJ. Maria ringde mig och frågade om jag ville haka på och spela lite spel och snacka skit.
Vi drog till kåren vid 11 och mötte upp de andra där. Jag och Maria började spela Gåsseplet, måste säga att  att det var blad det sjukaste jag har spelat. Men vad kul vi hade. Maria vann efter vi dött en varsin gång. Då var det dags för ett glas vin. Och de var dags för " så det kan låta hemma hos oss" man skulle nynna och sjunga, typ som så ska det låta. Mycket roligt.
Efter det var det dags för Neger president.

Kom hem innan tre super trött. Var svin kallt i lägenheten så tog en varm dusch innan jag kröp ner i sängen. Vaknade vid 14 tiden.

och idag har jag bara segat, tog en promenad till ica för att köpa lite nötter. det var svin halt ute så det var som bambi på hal is. Måste vart en rolig syn..

puss
Natta

Vi tjejer e inte komplicerade

efter att ha lugnat ner mig lite (tack madde) ( nej jag tänker inte säga va som hände) så satt jag och tittade på olika sidor och hitta denna text.. Stämmer så otroligt bra  ni killar bör lära er detta utantill!
Vi är inte so komplicerade

När hon går ifrån dig och är arg - Gå efter henne!

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne!

När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte!

När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne!

När hon är tyst - Fråga vad som står på!

När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet!

När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka!

När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker!

När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting!

När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne!

När hon är rädd - Skydda henne!

När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne!

När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!

När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta!

När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej!

När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen!

När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!

När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!

När hon bumps in i dig - Bump in i henne också och få henne att skratta!

När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig!

När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!

När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan!

När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan

När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!


sen måste..

jag bara säga att jag vill ha de här skorna när jag e i sthlm nästa gång så ska ja ta mig tid och titta och se om de e lika snygga irl!

http://se.zoovillage.com/store/productdetail.asp?DisplayItemID=47775

Nu jävlar!

Jag vet att jag har sagt det förr. Men nu ska ja gå ner i vikt. Men nu är det på rikigt. Ska köra fetburner varje gång jag e på gymmet och massa intelvallträning. Sen blir det mycket armar och lite ben. Har även mamma på min sida.
Efter ett hård pass på gymmet så cyklade jag till coop och köpte massa nyttigheter. Massa sallad, tomater, melon, avokado och massa annat.

Jag har till sommaren på mig jag ska klara detta. Inge alkohol, eller ja ska minska på alkoholen. Minska på söta. Jag menar säger jag att jag ska sluta så kommer jag inte klara av det. Men tillslut så kommer jag sluta med allt sånt där.

Utan medel och massa piller så ska ja fixa detta..

Pussa

"ne men oj hoppsan titta Johnny där e mina nyklar"

Igår skulle jag dratt till gymmet och träna bort allt onödigt fett. Efter att ja hade taggat mig själv och kände verkligen hur kul det skulle bli så inser jag att jag itne vet vart mina cykelnycklar e. Efter många svordommar så bestämmer jag mig för att ha en städdag och förhoppningsvis hitta mina nycklar. MEN NEJ! De var borta.. Jag hade cykeln förra veckan. Så jag insåg att det bara fanns en sak och göra.
Klippa av låset. Jag ringer min boväd ( som förövrigt lppnade min läögenhet i måndas för ja glömde mina nyklar i sthlm) och frågar om han har en sån dära grej som tar sönder cykellås.
Norrlänign som han e drar han in lufft och säger att ja ska komma ner till cykeln så löser han problemet.

När jag visar min cykel för honom så tittar jag på låset och inser att mina nyklar heger i låset.
" Ne men oj hoppsan titta Johnny, där e ju mina nycklar!" Utbister jag i garv. Johnny skratta som fan och fråga om det var något mer jag har tappat bort.

Men som tur är så har jag allt på platts ( tror jag).

Min bovärd e den bästa man kan ha!!
Vet ni va han gjorde första gången jag ringde honom?

När jag flyttade in hit så var det en as ful fotölj som såg helt miffad ut. As äklig så jag ringer honom och frågar om jag måste ha den. Han kommer upp och säger.
" ne men usch sån har kan du inte ha. Titta här va man gör i Norrland"
Han öppnade min balkong och slängde ner allt.



Ordbajs..

You, your sex is on fire...! Nu tänker ni såger något snusigt om mig. Era kåtisar. Men jag sjunger bara med i låten! Så jävla bäst!
Jag minns när de va spela på hulsfred och jag och madde var ut på söder och festa ( det var en onsdag). Varför åkte inte vi ner? Ja du mycket bra fråga. Både hon och jag ångrar oss djupt.. Men men.. Kings of Leon är så jävla bra!

Jag som har laggt mig innan 10 de senaste dagarna tänkte göra samma sak idag men nej, idag kunde jag inte somna. Känns skumt i kroppen. Går inte att bekriva.
Önskar att jag låg i Andreas famn och kände mig trygg. Känna att inget kommer att hända en. Säga att allt kommer bli bra. Känna hans närhet, somna med ett leende.

Men ne jag får nöja mig med en sköldpadda, som är ett gossedjur. Ett mycket mysigt sådant. Fick det faktisgt från Andreas och ja har döpt den till Crush, efter den söta sköldpaddan i Hitta Nemo.

Idag har jag haft en mycket jobbig dag. Ni vet sån dära dag då inget funkar? Sen så saknade jag Andreas oerhört mycket idag. Mycket jobbigt. Finns inget man kan göra lixom. Nästa gång vi ses har det gått 18 dagar sedan vi sågs sisst. HELT SJUKT. 18 dagar!!!!!
Det är 13 dagar tills vi ses igen. Låter som evigheter. Det är super jobbigt när man är ledig och har tid att tänka och känna saknad.

Nu till något roligare. Bon Jovi ska spela i London och i Paris. WIIIIE! Jag och Sofie ska se honom punkt SLUT! Tänk er London, massa shopping, massa skor. Eller tänk er Paris. En underbar stad, en stad jag älskar och är kär i. All god mat.. GOOOSH!

Ne nu fick ja super ont i huvudet. Så ja ska stänga av datorn och sova. Avslutar med några bilder=)..



Zlatan <3

Sitter på en otroligt tråkig föreläsning. Allt annat är mycket roligare just nu. Sitter och räknar matte. Skriver upp ett antal sifor och räknar ut allt.

Somnade super tidigt, rätt synd för jag missade fotbollsgalan. Det första jag jag kollade upp när jag vakna var hur många pirs min Gud, Zlatan fick. Han fick två pris. det vikigaste av allt var att han fick Guldbollen för fjärde året i rad. Säger ju det han är bäst..
Sen tycker jag inte att Källstöm är en värdig vinnare, hans tacktal var idiotiskt! Cp!


https://expressen.wufoo.com/forms/z7p8x7/
SKRIV PÅ!

Stor flicka?

Hm fick jurst reda på att sjukan ger vaccin mellan 13-17 på vardagar och mamma åker iväg vid 13. JIPPIE så ja ska gå till sjukan helt själv, ta en jävla spurta HELT själv. Och jag kommer gråta, jag vet det. Vem ska trösta mig. Jag kommer ringa min mamma direkt efter och säga hur ont det gjorde och be henne tycka synd om mig...

Mamma om du läser detta bör du köpa nå gott till mig som belöning!

Ovanligt pigg..

Mamma väckte mig lite innan 7 och jag kände genast att jag inte skulle kunna somna om. Satte två lingongrovor på rostning ( de e super goa rostade). Sen hoppade jag in i duschen och nu en timme sanare är jag redo för att gå till skolan. Fast ska gå om 40 min.

Ikväll bär det av till sthlm, ska bli super skönt. Saknar Andreas så otoligt mycket. Och jag har bestämmt mig, jag ska vaccinera mig på fredag (mamma följer me innan hon drar till Polen). Är super nervös inför sprutan. Har dock inte pratat me mamma än men jag vet att hon följer med, HON måste.
När jag fick gardasil sprutorna ( mot livmoderhals canser) så fick mamma följa med mig in till läkaren och prata med mig under själva sticket.

Ne nu ska ja ringa mamma och säga att hon får följa me mig på fredag=)

puss

checklista..

  • Få i mig lite frukost
  • Städa klart
  • Duscha
  • Hårinpacking
  • Gå ner på stan
  • Packa ner det sista
E stolt över mig själv. Det blir en sväng på stan imorrn innan jag drar till Sthlm. Har en timme på mig och kollap på kläder=) Tack My och Tina och Simon som hakar till Kallax!

Nu ska det lagas middag!

Att vaccinera sig, eller att inte vaccinera sig. Det är frågan..

Jag ska tydligen vaccinera mig, PÅ FREDAG!! Får se om jag vågar. Jag hatar sprutor och vill inte må dåligt, vill heller inte ha feber. Vill kunna göra roliga saker när jag e hemma i sthlm..

Kul att mamma kommer befinna sig i Polen och när jag har feber eller är sjuk så beter jag mig som ett litet barn. Så vem faan ska ta hand om mig? Mamma och pappa e bäst på det. Nu ska ja tänka över detta och se om jag ska vaccinera mig nästa gång jag kommer hem!

Jag ska göra en lista på för och nackdelar me att vaccinera mig nu på fredag..

Fördelar

  • Kommer få det gjort och inte tänka mer på det
  • Jag får inte svininfluensan när jag kommer upp till pite

Nackdelar

  • Mamma och pappa e utomlands ( vem ska hålla mig i handen)
  • Hatar sprutor jag grinar varje gång jag måste få tröst
  • Vill inte få alla biverklingar
  • Alla mina planer för helgen blir sabbade ( har super bra planer, tro det eller ej)
  • När jag mår dåligt eller har feber blir jag ett litet barn, som behöver sin mamma och pappa




Morrn morrn

Så skönt, jag sov hela natten.  Insåg att rött te med smak av Vanilj funkar super bra om man vill somna snabbt. Det innehåller inge koffein heller. Så vad händer idag?

  • Få i mig lite frukost
  • Städa klart
  • Duscha
  • Hårinpacking
  • Gå ner på stan
  • Packa ner det sista
Men än så länge tänker jag ligga i min säng och titta på tv och lata mig!

Puss

lite mer mmmm i livet

Tog min första cykeltur på länge. Det känndes verkligen i kroppen. Märks att jag har tatt pencelin lr antibiotka ja vet inte skillnaden..

Men nu är jag frisk SUPER SKÖNT!

I alla fall, jag cyklade ner till ICA och köpte Noblesse MUMS, så ligger i sängen och tittar på desperate housewives kan inte bli bättre. Jag var tvungen och dubbelboka tvättis för att jag skulle kunna se desperate.

Vet ni! jag var tvungen och byta tungpersing. Jag hade köpt en med typ " diamant" på. Men den gjorde min tunga svullen och det gjorde ont i tungan. Skumt

nee nu e reklamen slut! ha det gött


Puss

Tvättis

Om 15 minuter ska jag gå ner till tvättstugan. Jag har blivit rätt bra på det dära, kan sotrtera och vet hur många grader det ska vara. Fast jag ringer alltid mamma och dubbelkollar haha.
Imorrn ska jag städa det sista och packa ner det jag vill ha med ner till Sthlm.  Ska även plugga lite imorrn och dra till Pentryt och kolla med jobb.

Ikväll är det även desperate housewives, längtar som fan. Mamma om du ser detta så vet du vad jag önskar mig i julklapp!
Lite roligt jag gillade inte den serien förens min moster i Polen visade mig den. Jag vart kär på dirketen. desperate housewives och O.C är bland de bästa serier.

Nee nu måste jag dra till tvättis, vi hörs sen=)

pussa

God morgon=)

Har inte kunnat sova så mycket inatt. Drömt massa med skit. Sen somna jag vid 18 och vakna vid 23.
Men som tur e jag ledig idag så ska vila ut.

Nu ska jag hoppas på att tiden rinner iväg som aldrig förr.


vad är det som händer...


Känns som om allt bara vrider och vänder på sig. Löften bryts och trårar faller ner. Madde tack så mycket att du har stått vid min sida de senaste dagarna. Du har fått mig att tänka i andra banor.
Det är otroligt svårt att kunna prata med någon när en person inte vill lyssna. Men jag kan inte skylla på den, det e dens eget val.

Allt snurrar i mitt huvud just nu. Och det går inte lösa det nu. Jag blir frustrerad. Jag vill kunna gå till gymet och bara träna och glömma verkligheten för en stund.
Men kul att man inte får träna förens nästa vecka..

Är ledig fram till torsdag, och torsdag kväll är jag i Sthlm, igen... Päronen ska till Polen över helgen och jag ska vara kissemiss vakt. En hel lägenhet för mig själv. Kan inte bli bättre..

Har även planerat in liiite saker, men kan inte säga vad för då måste jag döda er;) hihi jag har en ganska mysig plan jag;)

RSS 2.0