lite bilder



I miss that...

Fredagsmys...?

Inte riktigt ha? Eftersom jag e sjuk kan jag inte festa så som jag vill eller kan göra. Jag fick äran att hämta Tinas Mr X på Kallax. Jag e super glad för hennes skull. Men när jag såg de pussas på flygplatsen så kände jag en känsla i magen, jag hoppades på att min Andreas oxå skulle komma. För en stund så tittade jag om han skulle komma. Men ja kom på mig själv och gick till bilen.

Jag får inte festa, jag får heller inte krama och puss på min pojkvän.. WIIIE?! Super mysig fredag.. Efter kallax så tro det eller ej så fick jag ångest. Allt känedes helt sjukt. Alla känslor bara kom. Inte ens ens skräckfilm fick mig rädd..
Jag hatar få såna utbrott. Kan ligga och grina en stund sen är det bra, eller det känns typ tomt..

Ni idioter som tror att jag skriver detta för att ni ska tycka synd om mig kan sluta läsa redan nu och aldrig mer läsa denna blogg..OKEY?!

La mig rätt tidigt för att låta kroppen få vila ifred. Men det gick ju super bra det med, vaknade med ett ryck av en jävla mardröm. Vad ska man göra? Jag kan inte somna om. Vid 2 tiden så ringde jag min mamma och pratade i typ en halvtimme. Stackare tycker synd om henne nu i efterhand... Men är super glad att hon verkligen tog sin tif och pratade med mig. Jag behöver sånt. Jag behöver få prata ut vissa dagar.
Jag och min mamma har alltid haft en super bra kontakt. Och det är super skönt och veta att man alltid kan lita på henne.

kan alltid ringa henne, vilken tid på dygnet hon kommer alltid att lyssna. Jag behöver sånt ibland. Bara få höra en röst som säger " jag saknar dig oxå men du klarar detta, du är stark" Det är inte så att jag tvivlar på mig själv, utan vissa dagar känns allt svårt..

Så nu är klockan runt 3 och jag är klar vaken.

Åker även hem i nästa helg, 7 nov. Jag vet det e sjukt, jag åker hem så jävla ofta. Ta mig inte fel nu. Man ibland känns det som att jag lämnar detta liv, som ja ska leva i tre år för en stund i Stockholm. Jag ångrar ALDRIG att jag åker ner. Tvärt om.

Grattis till min pappa förresten. Han fyllde år igår ( 29 oktober). Ett stort grattis till världens bästa pappa!

Nu tänker jag titta på alla min fb foton och drömma mig bort till sommaren 09 som förövrigt e den bästa sommaren hittills tack till alla er som gjorde den till den bästa sommaren

USCH!

nee fy farao! Jag hade planerat in en super bra helg nästa helg. Hade en grymt bra överraskning och massa annat. men neeeeej nu visar det sig att ja har lektioner torsdag och fredag. Förhoppningsvis så är det halvklass så jag kan åka hem torsdag kväll.. Jag ska be till någon, vet inte vem dock..

Det ända positiva just nu är att Bajen leder och kan slippa en plats i super ettan! BRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

man vet att man är i Stockholm då

stockholmare frågar " vadå funkar radion där uppe i Piteå?"
Efter att ha spenderat hela nästan 4 dagar i Stockholm så känns det tungt att komma hem och inse att maten inte vill stanna i magen. Kom hem månads natt. Så fort jag kom hem så kände jag att min mage ville protestera men tänkte inte mer på det.
KUL verkligen.

Idag mår jag bra, fortfarande svårt för att äta mycket. Men det är grymt tråkigt att vara hemma alldeles själv och inte kunna göra nåt.

Vad har hänt i Sthlm då? Jo jag har tillbringat tiden med världens bästa pojkvän och med min underbara familj och sist men ABSOLUT INTE minst har jag träffat Mandiie! Dock en väldigt kort stund på krogen. Kul jag hade förberett mig för en kanon kväll ute men ne. Redan efter en halvtimme började jag kallsvettas och må piss.

Nu ska jag få i mig en rostad fullkornsbröd, super gott!

puss



Inte långt kvar

tills jag får pussa och krama på min underbara pojkvän! Åker hem till Stockholm på torsdag kväll. Inte varit där på 4 veckor, det känns kan jag säga. Saknar min mamma och pappa oerhört mycket.
Första jag ska göra är att åka till Andreas och krama och pussas med honom en stund, sen ska jag hem och prata lite med mamma och pappa.
åååh va ja vill ha torsdag nu!!


Vingar av glas..

Igår kväll så satte jag på en film, Vingar av glas. Hade aldrig sett den inna. Det är verkligen en film man måste se. Jag kan säga att jag låg och grina till den. Den är både vacker, sorlig och lite rolig. Sen att Alexander Skarsgård är med där gör ju saken bara det bättre. Titta på Alexander och njut. Ja jag har pojkvän, men är det någon inom filmbranschen som jag kommer smälta för så är det Alexander.
Ne ni måste verkligen se den om ni inte gjort det.





Så vackert


Glädje gör så att det funkar

Denna dag har varit helt underbar. Måste säga att den börja kl 4 på morgonen då jag insåg att jag inte kunde sova. Så satte på Astrid Lindgrens ljuva röst berätta sagan om Emil. Hennes röst är oroligt vacker, så mysig. Jag kan inte förstå att hon aldrig fick nobelpriset..

Jag somnade med ett leende på läpparna och vaknade lika så. Vaknade vid 6, skulle upp och sända JAVA med Simon och Tina. Tycker att det gick rätt bra. Sen skulle det svåra komma.
Våran gupp (MKV-grupp) skulle sända våran mediehistoriska tidslinje. Vi hade från 9 till 14.25 på oss att fixa det sista. 14.30 skulle allt spelas in. Måste säga att det var super stressigt. tekniken skulle fixas låtar skulle väljas. Intervjuerna skulle brännas ut.

Men gissa vad vi klarade allt! Våran intervju skiva hackade, men vi löste det på ett grymt bra sätt. Teamwork till max. Alla var så glada och positiva så vi löste allt. Vi slutade prick 15.30. Att sprida glädje i en sådan press är mycket viktigt, vi hade kul och det gjorde så att vi klarade det. Vi gjorde detta tillsammans!

När ja kom hem så somnade jag, sen var det bara att göra klart läsloggen och skicka in den. Nu sitter jag och lyssnar på Melissa Horn. Shit va hon är bra. Finns två låtar jag tänker visa er. De är oerhört vackra. Jag ska se henne när hon kommer till Piteå, 14 november för att vara exakt.


Hemlängtan?

Go kväll.. fan vad e det som händer me mig? Fick ångest nu. Vill bara hem. Det har inget med skolan att göra. Utan allt som finns där. Ångesten bara kom, den har legat i luften ett bra tag. Darför jag vart irriterad och små ledsen. Jag vill bara hem för en dag. Känna mammas och pappas närhet. Varför jag varit sut och nere de senaste dagarna har med detta att göra.
Jag bryr mig inte om ni kommer tycka jag e fjolig. När man ligger helt ensam och lyssnar på musik så känner man saknad och hur långt det är hem.

jag kan inte prata om det. Det finns så mycket jag skulle vilja säga, men går inte. Får inte fram det, vill inte låta det komma fram. Jag är inte den personen som viker mig.

Det som är läskigt är att mamma å pappa känner av detta, de har ringt flera gånger och bara velat prata me mig. De ger inte upp, de vet hur deras dotter känner.


Som sagt detta har inge me studerna att göra. Jag trivs super bra här, kommer aldrig hoppa av skolan. Men detta e andra gången för mig jag känner en otrolg saknad

nee nu känner jag att jag ska lyssna på depp-musik och drömma mig bort...

Brinner av

Oohh jag e så sur. Jag vet att jag inte bör ta detta via bloggen. MEN DET SKITER JAG I FÖR JAG E SÅ JÄVLA SUR! OOH att du inte fattar nåt?! Måste man verkligen säga till dig hur och när ?!?!?! Tordde du skulle inse sånt själv? Men tydligen inte.

Imorgon när jag vaknar vill jag att inse att jag hade fel! Det är bara DU DU DU DU som kan motbevisa detta. Det är upp till dig.

Btw, pratade me världens bästa Sofie på msn nyss och måste bara flika in att hon e bäst. Är det någon som vet hur jag funkar och hur man får mig glad är det då hon. Alla borde ha henne hemma. Tack Sofie, du e min bästa vän å det kommer du alltid att vara.

Mums

vart så himla sugen på kanel och vaniljbullar så åkte till ica och köpte det jag behövde. Nu står jag och väntar på degen ska jäsa. Och jag kan säga att jag åt grymt mycket av degen! Mums. Älskar verkligen bulldegen. Skulle  bara kunna äta deg me lite vaniljgegga på.
När jag bakar bullar hemma brukar min mamma hindra mig från att äta degen, men nu så fins det ingen, INGEN som kan hindra mig MUHAHAHA!


7 dagar..

kvar tills jag åker till Stockholm. Känns skönt. Inte vart hemma på snart en månad. Åker den 22 och kanske stannar tills den 26. Dock blir det en plugg-helg, har tenta den 27. Så måste verkligen plugga sjukt mycket. Men det ska nog vara inga problem, får skippa utgång och sitta och titta boken och lära mig massa saker om ljud och binäratal.

Jag ska verkligen ta en promenad genom stan, gå via Drottninggatan, kungsgatan, segelgatan. Oh jag bara längtar efter att få gå in i affärerna och känna känslan att kunna gå till massa affärer och inte typ 6 affärer som finns i piteå.
Känner att jag ska klippa mig i sthlm oxå. Nu längtar jag verkligen till sthlm!!



Se så vacker det är!

GRR

Nu är jag super arg! OOH jag blir så irriterad. Ibland förstår jag mig inte på dig. Gaaaaah har lust å slå sönder något. Borde haft en sån dära boxningssäck. Jag orkar inte med dig i vissa stunder. Det gör la lite ont. Jag ska göra samma sak som du gör mot mig så kanske du fattar!!!! Ne nu ska jag städa och diska sen ska jag sova!



bilden e tagen 2007..

Videosamtal

Min bror är i Thailand och har det sjukt bra. Idag så loggade han in på msn och vi hade videosamtal. Han har blivit sjukt brun. De var 28 grader i solan och kl var runt 9 på kvällen. På dagarna så dyker de och har det allmänt skönt.
Jag är inte ett dug avis, inte alls!....



Cooling där

Värt och sova?

Sitter i skolan och spelar in radioteater. Skönt och bli klar med den. My hade bokat K2 så gänget bestämmde sig att spela in sinna texter idag. Kan säga att jag är super trött. Johan är den sista, snart klar. Tur att vi har bilen med oss. Skulle inte orkat gå hem, skulle seriöst stanna och sovit över här då.

Som sagt ska upp kl halv 6. Ska vara i skolan vid 7. Sen är man ledig hela dagen. Hem och sova och sen dra ner till gymmet och träna mage och rygg.
Idag körde jag armar och axlar och lite nacke. Känner av lite nu. Men det är bara bra, då vet jag att jag gjorde rätt.

Men nu orkar jag inte skriva mer LOVA MIG ATT NI LYSSNAR PÅ JAVA IMORRN. www.pitefm.se och klicka sedan på lyssna live. 07.45-045 kommer ni höra mig, tina, my och simon prata om mode. MISSA INTE


Natalia <3 Andreas

USCH!

Jag hoppas att ni inte äter när ni läser detta! Detta inlägg är sjukt äckligt!

Idag när jag skulle byta om efter ett gympas så sätter jag mig ner och dricker min gainomax och känner mig sjuk nöjd. En tjej börjar byta om till gymkläder och hon pratar me sig själv. När jag tittade upp på henne så ser jag hur ett par trosor ramlade ner på golvet och gissa vad hon gjorde!
Hon tog upp de tryckte de bokstavligen upp i ansiktet och tog ett djupt andetag och la de sedan ner i väskan igen. Detta är inget skämt!!

Jag menar man vet vilka underkläder som är rena eller inte inte fan luktar man på de?! Jag kan säga att jag skyndade mig ut ur omklädningsrummet

Pite-Stockholm

Frida skrev till mig här på bloggen och undrade hur ofta jag åker hem. Jag försöker åka hem så ofta jag kan. Mina vänner här uppe tycker jag åker alldeles för ofta. Jag åker ner varannan vecka. Det kan tyckas rätt ofta. Det är inte alls så att ajg inte har flyttat hemifrån och åker hem till min mamma och ber henne tvätt och sånt. Jag åker hem till mina vänner men Andreas är anledningen till varför jag åker hem så ofta. Jag vill träffa honom så ofta jag bara kan.

Vi testade och inte ses på tre veckor och tyvärr det funkade inte för oss. Både han och jag kände att det inte funkade, saknaden vart för stor. Och för vajre gång jag är med Andreas så får jag bara mer och mer känslor för honom då blir det lätt att om man har möjligheterna att åka hem ofta så gör man det..

Sen att få komma hem och krama på mamma och pappa är super mysigt. Man känner verkligen hur skönt man har haft det då man bott hemma. Man känner av kärleken de ger än på ett annat sätt.

Sen nu har jag lovat mig själv att jag måste träffa mina vänner oftare, det blir oftast så att jag är med Andreas varje dag. Ta det inte fel, jag vill vara med honom varje dag, det handlar inte om det. Jag vill även visa att mina kompisar betyder mycket för mig. De ska inte läggas åt sidan för att jag har pojkvän.

Jag kan ärligt säga att skulle jag plugga närmare sthlm så skulle jag åka hem tyå så fort jag var ledig. Dels för att få mysa och pussas med världens bästa pojkvän och dels för att träffa mina vänner.

Jag hoppas att du Frida har det super bra i Australien. Såg att du hade sjukt mycket plugg. Men jag vet att du klarar dig. tycker du e sjukt stark som klarar av och flytta till andra sidan jorden!

Tänkte lägga upp en bild på mig å andreas många som frågar efter det men tyävrr så har jag ingen bra...



Visste ni att

en till familjemedlem fyller år idag? Nämligen Marie Bohlin, min kuins tjej.

Grattis Marie hälsa eran söta dotter och Stefan.


hipp hipp hura hura hura

Min mamma fyller år idag! känner mig jätte dum som inte skicka ner ett brev eller så. Uscha känner mig jätte dum. Men jag ställde kl på 00.00 inatt så ja ringde å sjöng för henne. Sen får hon blommor när ja kommer hem..

Men mamma du ska veta att jag älskar dig å du får ha en jätte bra dag där nere i sthlm



Bilderna är från 2007!


God morgon

Idag har jag en as bra lektion me kjell-Peder. Han e grym. Vet dock inte vad vi ska göra. Men tror det var något me rösten, eller radiolära.. säger mer under lunchen..

Tänkte även påminna er om att inte cykla med klackar....
för så kan det sluta så där..

Två bilder säger mer än två tusen ord



Ni två finns i mina tankar dag in och dag ut.  Skulle kunna skirva så otroligt mycket om er hur bäst ni är. Hur kul jag har med er. Sommaren 09 var den bästa, vet ni varför? jo för att jag fick spendera den med er...




Dear Mr President



En mycket vacker låt med ett otroligt bra budskap

Jag tror jag är kär..

Det var i sommras jag vart kär i Andreas, och när jag verkigen förr för honom så lyssnade jag på denna låt dag in och ut..


Distansförhållande..

går bara om båda vill. Som ni vet så pluggar jag i Piteå och min pojkvän bor hemma i Stockholm, i detta inlägg tänkte jag skriva lite om hur det är och ha ett distansförhållande. Jag hoppas att ni som har också har det och känner att det är super jobbigt att ni blir mer pepp efter detta.

I min situation viste vi båda att jag skulle fara i väg upp till norr för att plugga, ändå så fattade vi ett beslut att bli tillsammans bara någon vecka innan jag skulle åka iväg. Jag ångrar ingenting. När man är tillsammans så gäller det att lita på varandra, känna tillit. Självklart var det super jobbigt att säga hej då. Jag åkte upp den 16 augusti vi vart tillsammans den 8 ( två månader idag!),  jag skulle inte komma hem förens om tre veckor framåt.
Jag kan helt ärligt säga att jag inte bara grät en gång. Men Andreas var stöttade mig. Tiden gick och jag lärde känna hela min klass, de är verkligen bäst. Min klass är den bästa du kan gå i. Helt underbara människor.

Det visade även sig att det var ett helt gäng som var i samma sitts som jag själv. Vi lovade varandra att hjälpa varandra, att stötta varandra när det vart svårt. Det gäller och vara stark.
Olas tjej bor i USA och Johan har alltid haft ett distansförhållande. Jag var inte ensam, och jag visste att jag alltid kunde ringa Andreas om jag ville prata ut.

Vissa dagar är självklart svårare än andra, tyvärr så har det hänt att jag har själv frågat mig om jag kommer klara av detta. Kommer jag och Andreas klara av allt?
Men när jag kände efter så kände jag att jag verkligen var kär, varför ska man då ge upp något så fint som kärlek?

Att få stöd både från sin partner och sina kompisar är otroligt viktigt. Det är även viktigt att kunna prata med sin partner, för jag kan nästan lova att han/hon känner likadant. Ni är i samma "båt", genom att stötta varandra så kommer ni hjälpa varandra och ni kommer kunna ro eran båt bort från alla bekymmer och all saknad och finna kärleken och känna den härliga känslan i magen.


Vad som var super jobbigt för mig var dock när jag kom hem till Stockholm under några dagar och sedan åka hem igen. Då kände jag en klump i magen. När skulle man ses igen? Varje gång jag har åkt hem och suttit på Arlanda så har jag alltid spelat upp hundtricket sista scen i huvudet, och hoppades på att det skulle hända mig.
Men jag vet att jag måste åka och att vi snart ska ses igen.

Något som övervinner allt är den första dagen med sin partner när man kommer hem. Jag känner mig alldeles nykär och jag svävar på rosa moln och vill bara vara med honom. Känner mig så där varm i kroppen, fjärilar flyger runt i magen.

Ni som inte tror att det inte finns några bra saker med att ha ett distansförhållande tror helt fel..
Det som jag tror är bra är att man inte ses varje dag( ja ni läste rätt), tänk så här. Ni kanske skulle troligen bråka mer, ni kanske skulle tröttna  på varandra? Man måste tänka i de banorna.

Ni som tycker det är jobbigt och svårt, prata me någon som är i samma sits. Det hjälper, ni hjälper varandra. Lita på eran partner. Tänk så här " Min partner har valt mig som sin partner, han e kär i mig, jag är kär i honom/henne. Varför skulle min partner göra saker med någon annan" Visst det funkar inte för alla. Men det funkar heller inte alltid fast man skulle bo vid varandra, tyvärr.  Kärlek som kärlek, saknad som saknad.


Jag vet att jag och Andreas kommer fixa det här. Jag ser inga hinder.

Jag skulle vilja tacka till alla som har stöttat mig i detta. Min mamma och pappa, min familj, mina underbara vänner. Till er som sagt att jag inte kommer klara detta FUCK IT. Jag ska visa er att vi kommer klara detta.


Natalia <3 Andreas


Hoppas att detta hjälpe er lite i alla fall.



Go kväll

Jag vet att jag borde sova, men jag är inte trött. Så jag ligger i sägen och lyssnar på massa roliga låtar fårn den gamla goda tiden.

Har spenderat den mesta tiden hos tina och på kåren, vi satt mest och prata. Sen tittade vi på Dagens man. Dagens avsnitt var det bästa. Haha stackars han första, alla klicka med engång. Stackare:P

Imorrn ska vi hämta bilen JIPPIE!!! Så Johan får skjutsa mig till gymet, sen ska jag fixa det sista här hemma. Sötnosen kommer ju till mig på fredag, måste göra det super mysigt så han vill komma hit fler gånger. Har köpt lite ljus och sånt. Hoppas att han kommer tycka det e fint här i norr.
Tänk snart ska jag få träffa Andreas, gissa om jag har saknat honom.

För er som undrar hur det är och ha distansförhållande så tänkte jag skriva lite om det imorgon. Så håll ut...



Sjung me mig
puss

fixar och donar

Ligger just nu i sängen och tänker vart jag ska börja, måste verkligen städa. Ska man börja diska eller ska man börja plocka undan?  Måste tvätt också. Har ingen lust. Tyvärr måste jag ta tag i detta snart. För på fredag kommer min sötnos hit så det måste ju se lite fint i alla fall. Och nej imorgon vill jag dra ner till gymmet och fixa det sista.

Längtar som fan tills på fredag, saknat Andreas så otroligt mycket. Nu är det bara två dagar kvar tills jag får pussa på honom, tills får somna i hans fanm. Två dagar tills jag vaknar upp vid hans sida. På fredag blir det även en liten tripp till Lule. Sen ska jag stå i baren. På lördag e det fest på kvarters, fett taggad.

Vet ni vad, idag ska vi köpa bil! Alla går och väntar på att ägaren ska ringa mig. Lite nervöst, ingen av oss har tidigare köpt bil.



Ken ring är en av artisterna som spelas högt på min dator

Ingen är gladare än mig!

VET NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!?!?

NEE NI VET INTE MUAHHAHAHAHA VILL NI VET DÅ? JAA DET ÄR KLART NI VILL!!!!!!!1


JAG HAR FÅTT EN NY LÄGENHET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EN STÖRRE Å LITE FINARE (HOPPAS JAG PÅ) ANDAS NU JOHAN JA KOMMER BO KVAR PÅ 87B KOMMER VARA BALKONGEN SNÄTT ÖVER DIG, SÅP SE UPP!

Bildanalys och retorikövningar...

Sitter här i dne mysiga skolan och försöker plugga lite. Går dock inte så bra. Vi skulle skriva jämnföra två olika reklambilder, en som vi har ritat och en "rikig". Det gick rätt snabbt men sen när vi skulle hitta en annons med mycket text enligt logos, patos och etos-rara lite egler. Mycket kul va?

Men allt är inte så kul här i livet, får känpa på ändå..

Nu ska jag vara lite social och försöka jobba lite, nyss ätit lunch också så nu jävlar ska de jobbas!


ser ut som ja har mustach:S inte okey....FAST JAG HAR INTE DET!

God morgon, god morgon

Ligger fortfarande och drar mig under täcket. Sjukt kallt ute. Tanken på att mitt varmvatten kommer efter sjukt lång stund får mig att vela ligga kvar här under mitt stora fluffiga täcke.

Ska ta kort på min tröja idag så lägger upp den när jag kommer hem. Är sjukt nöjd meD den.
Idag har vi bild och retorikverkstad, vi ska få lite respons på våra arbeten så allt blir bra. Jippi...

Ne nu måste jag verkligen in i duschen, ska även se om jag har urinvägsinfektion, hoppas på det bästa!

puss

Rygg ont!

Har precis kommit hem från en trevlas kväll hos Tina. Vi spelade Neger President och skrev upp värsta statestiken. Jag tror jag vart neger flest gånger. Men imorrn ska jag ta igen allt!

Vill ni se blogg som vi startade, så är det bara att klicka här http://darinarmumsmums.blogg.se/
Komentera gärna.

Har sjukt ont i ryggen, nedre delen. Vet inte om det har med njurarna att göra. Vissa stunder så kan jag verkligen ligga och grina för att det gör så ont. Vet inte vad jag har jag. Tänk om det är fel på mina njurar? Johan kom på en samrt sak att det kan ha varit den kalla vinden som har kylt ner min rygg. Tror det kan stämma, så jag ska värma min vetekudde och försöka sova. Börjar nämligen halv 9 imorrn.

Tänkte visa vad jag köpte idag, dock får ni se tröjan imorrn, kan ju inte visa allt på en gång;)

Köpte denna serie idag, eller jag köpte inte anisktsvttnet och inte läppgrejen. Läppgrejen va slut..


Bättre sent än aldrig..

Hej, förlåt för en kass uppdatering. Jag har faktiskt glömt bort att blogga. Men nu så har några vänner vart på mig och velat att jag skulle fortsätta. Och varför inte tänkte jag.
Jag befinner mig fortfarande i Norrbottens Piteå. Måste säga att jag trivs rätt bra, har helt underbara vänner och skolan går prima. Tyvärr så saknar jag Andreas sjukt mycket. Saknar även hela familjen. Sofie och Madde finns i mina tankar varje dag.

Det är rätt jobbigt att känna att man vill umgås med en vän och sedan inse att det inte går, utan man får vänta i evigheter blir man bara frustrerad. Saknaden blir som större då. Känner mig taskig som inte skriver så mycket till er, förlåt jag har inte glömt er, ni har inte blivit utbytta. Jag ska börja visa mitt intresse, jag lovar.

Ni undrar säkert vad jag gör de dagarna jag är ledig. Jag kan säga så här att fritiden här är grym. Alla är tillsammans och hittar på saker. Igår var det Pokerkväll hos Pär. Sen har vi kört " halv 8 hos mig" Där jag, Simon, My, Tina och Johan fick bjuda varandra på middag. Sen har det bara fortsatt, spelkväll efter spelkväll.
Vi brukar spela Neger President. Sjukt kul, Buzz och singstar är även spel som spelas.

Under helgerna så blir det lite plugg men avslutas nästan alltid med fest. Jag klagar inte.
Från och med idag ska vi spela Neger president och skriva införa statistik på vem som vinner och vem som förlorar. Mycket skoj..

Köpte även lite saker idag som jag tänkte visa er efter jag har pluggat lite..

Och som ni vet så har ja piercat tungan..:D


RSS 2.0